2012's over

med bad boys(låten) i högtalarna & lite ont i nacken svänger jag in på på bloggen när det är 22 timmar och 15 minuter på år 2012's allra sista dag.. tänkte summera året lite snabbt, och sedan berätta vad jag har hittat på dessa senaste dagarna! 
 
vad har hänt under 2012?
 
Januari började dock inte så hemskt bra, lille Neo kom till världen lite för tidigt, och därför lämnade han denna värld lika snabbt.. :( I maj fick jag reda på att jag äntligen har gått upp i vikt och blivit normalviktig igen, kan inte beskriva med ord hur glad jag blev och är! I Juni slutade jag grundskolan med betyg som jag är nöjd över. I Augusti började jag på gymnasiet i lund, hamnade i en ny klass, ingen jag kände och en massa omvändningar. Vilket var tufft i början, men med tiden har det bara blivit bättre och bättre! Jag hade en grym sommar med fina vänner, och familj. Tillbringade en vecka i Gotland, vilket var en av dem roligaste sakerna jag följt med på hittills, riktigt fint ställe.har även bokat en resa till Stockholm i April 2013 för att få se Justin Bieber, endast 114 dagar kvar.. tagga!
December har som vanligt, levererat, bästa månaden på året.. och denna julen har varit extremt mysig och bra, saker och ting har ordnat upp sig, det kommer bli bra, väntan på den lilla bebisen som är påväg nu, jag kan knappt vänta längre!! och, vi gick inte under den 21'e som alla oroat sig över! haha
Ett helt år som medfört massa minnen både dåliga och bra, mest bra!.. jag hoppas att 2013 kommer bli minst lika bra, vem vet det kanske blir dubbelt så bra? och att det kommer bjuda på massa bra'iga och minnesvärda saker. 
 
de senaste tre dagarna:

I fredags blev det några avsnitt Oth sen begav jag mig mot bussen runt sju-tiden för att åka in till eslöv för att sedan dra vidare till Höör på fest, trevligt trevligt var det! ;)
Sen stack vi hem och sov hos cazandra på natten, det blev inte många timmars sömn för mig.. varmt i hela rummet och helt obekvämt.. men det fann vi en lösning på sådär klockan 7 på morgonen.. ellerhur maja? haha ;)
I lördags gjorde jag inte så mycket, åkte ut till maja på kvällen och sov över, det gjorde även cazandra.. hahha, tänker bara på tecknet (X X)!! HAHA
Och idag, har jag bara chillat, behövdes! Sen kom några av mamma pappas kompisar hit en sväng! Sen hamnade jag här, framför datorn.. ?ovanligt? men jaa.. :/
om några timmar kör vi nyår, TAGGA LINN! nej, är inte alls taggad! snarare otaggad.. vet inte varför?! hoppas att jag blir taggad under natten/dagen, hehe... 
men nu ska jag sluta skriva och dejta kudden istället!
ha det bra! och GOTT NYTT ÅR alla!
psst.. det kommer en bildbomb på 2012 senare idag! håll utkik!

broke, broke and over again, broke

efter två dagar av shopping har jag kommit hem ungefär 16 grejor rikare.. och det leder ju till en så kallad fattigare linn, inte bra.

hejsan gott folk som läser bloggen, jag iallafall ni 4 som är trogna läsare!
today var jag med Maja aka Mats/Malibaba, på nova, blir galen på allt folk som ska trängas inne i de små affärerna! men det gick långt om länge, tålamodet var även lågt när man fick stå i kö till provningsrummen, ughhhh!
Idag fick jag med mig en stickad får-ulls tröja (riktigt mysig), en tajt svart tröja och en klänning.. 
Som vanligt får man alltid ett gott skratt med lille Malibaba, hahah, hon hittar en ansiktsmössa och tar på sig den, HAHHAHA, för söt ♥ maja, jag har den som kontaktbild på dig nu, det kan inte bli mer Malibaba än det!
bilder på kläderna får ni imorgon! :)
vad gjorde jag precis? jag klippte isönder min t-shirt så att det blev ett linne, för att vara första gången blev jag faktiskt nöjd! hehe..
ja, vad händer nu? nu ska jag ut i köket och se om jag hittar någon negerboll, riktigt sugen på det! Undra vad vi ska äta imorgon? Kanske bruna bönor? eller VITLÖKsbröd? can't wait.
så patetiskt, hahha
 

C.S

nej, inte counter strike! utan Center Syd!

haha, hej!
Idag var jag på center syd, med hanna och mamma.. fick med mig ganska mycket kläder hem, gutt!
älskar mellandagsrea!♥
ikväll så ska jag till min faster med familjen och äta god mat!
ajja, här kommer en liten bildbomb på dagens inköp:
 
4
 
 
 
 
 
 
 

GOD JUL ♥

från mig till er alla, god jul!

varför går alltid julafton så attans fort? jag låg precis och kollade på kallen anka, som va klockan tre?!?!
jag hade en grym jul om ni undrar, världens mysigaste dag på året, att bara få umgås med familjen och äta god mat! som jag skrev förra året, jag vaknade med ett stort leende på läpparna dagen efter, det kommer jag även göra imorgon kan jag säga! Lyckad julafton, JADÅ!
Fick riktigt fina presenter också, en locktång, 3&4 säsongen av One Tree Hill, pengar, ((nudlar, hahaha)), mascara,necessär!
Och ja, påtal om locktång får ni en liten bildbomb på hur resultatet blev, kan lova er att den locktången är nog den bästa som finns! jag gjorde lockar i hela mitt hår på 30-45 minuter, sinnes, annars brukar det ta 2 timmar eller något!
ajja, riktigt nöjd iallafall! 
på onsdag blir det shopping shopping shopping! åhh, just love it!
nu ska jag gå och lägga mig! 
ha det gutt! ♥
 
 
 
 

12/12/12

känner mig tvungen att skriva ett inlägg nu när det är 12/12/12, folk säger vi ska gå under ju.. så om vi gör det! "tack för denna tiden, fan vad kul vi haft i våra liv. YOLO"
haha nej, oj vad deppigt det blev, men vi ska INTE gå under folk! det är bara maya-indianerna som inte har förstått riktigt vad som händer.. kan ju tänka mig att dem står och hoppar upp och ner nu och springer runt och gör indianljud! TA DET LUGNT, ni skrämmer oss i sverige? -.-
Iallafall, nu ska jag äta upp min macka och ta på mig något ännu varmare, fryser ihjäl i detta huset.. :(
och sen en grej till!
"Hästar finns inte!" asså jag vet inte vem som skapade det, men det är så sjukt roligt, HAHHA.. statusar och kommentarer, äh, jag kan läsa dem flera gånger och bara skratta igen! 8-åriga tjejer, som kommenterar " hästar finns visst då, vad löjliga ni är!"
åhhhhhhhhhhhhhhh

karsten torebjer

Karsten gör min dag!
 
 

let it snow

godmorgon!

stannade hemma från skolan idag, eftersom jag mådde illa när jag vaknade och det försvann inte heller.. Så jag låg väl kvar i en timme och drog mig, sen tittade jag ut genom fönstret och fick syn på all snö! glad tjej här bakom skärmen må jag säga!
Dagen kommer gå åt till att bara plugga historia, känner att provet kommer gå ganska dåligt imorgon, men jag ska försöka dra mig kragen som man säger och göra mitt allra bästa och hoppas på så nära A som möjligt.
Vad har hänt i helgen då? Jo i fredags var jag på fest i Hörby, grym fest! fast dem 30 sista minuterna hade kunnat sluta bättre, vilket kaos det blev!
Lördag var jag på nova med bror och hans tjej först, sen träffade jag Cazandra på nova så vi tog en liten shoppingtur, men jag fick inget med mig hem, tyvärr :( På kvällen körde mamma ut mig till maja, så vi tittade något avsnitt på Livet Enligt Rosa, fast vi snackade nog bort filmen mest, haha! Det var kul och träffa maja igen, känns som evigheter sen sist! :o 
ja, nu har jag inte tid till att skriva mer, hehe.. back to the historia! 
hej'
 

för att drömmen ska slå in, måste du vakna!

tjolahopp galopp!
jag är halv-vaken
 
vad har hänt sen sist jag bloggade? jag kommer inte ihåg om jag ska vara helt ärlig, allt går så snabbt, man hinner inte tänka .. haha!
men igår gjorde jag engelska provet om boken The hunger games.. jag klarade mig gott och väl med att bara kolla på filmen och inte läsa en bok med 400 sidor.. svarade på alla frågor ändå! yeah!
Idag åkte jag till skolan vid 12-tiden eftersom jag bara hade en lektion idag, vår samhälls-lärare var sjuk så det var bara skönt! lång sovmorgon! men, som sagt, jag hade en lektion idag, eller inte ens det.. jag hade matteprov i två timmar, tänker inte fundera ens på hur det gick, eftersom när jag alltid säger att det känns bra på ett prov så får jag IG.. och spanska-provet jag fick ut igår ska vi inte ens tala om. zip zip
-
Och såklart hade jag glömt miniräknare, penna och suddis som är det viktigaste på ett matteprov, så när alla har satt sig ner och läraren berättar instruktionerna kommer jag och knackar på, roligt att gå in i en sal med 70 pers, åhh, sen skulle jag ha penna men INGEN hade någon så, pinsam som jag är frågade jag en random som jag inte ens har snackat eller sett förut om hon hade en penna och jag fick låna en penna.. puhh, tur!
 
När jag skulle hem, så var naturligtvis tåget försenat, därför han jag inte med bussen till marieholm som går en gång i timmen, utan istället fick jag vänta på den buss som går en extragång om dagen. vilket betydde att jag skulle vänta i 35 minuter, kan säga att mina tår var så gott som isbitar, kände icke dem när jag satte mig på bussen, men snön är bäst, tänker inte klaga! :)
Tonight tänkte jag strunta i friskis&svettisen eftersom mina muppar till kompisar inte ska dit.. hm.. istället sticker jag till Cazandra som är "sjuk" och chillar där under tiden! 
Och imorgon blir det un fiesta i Hörby med tuffingarna, Hanna & Ivana! GREAT! som ivana säger.
 
tjadå!

tungt läge


grattis bloggen

ett år sedan jag skrev första inlägget på denna blogg, 1-årsjubileum, haha!
____________________________________________________________________________________________
förbannad som ett as är jag just nu..jag ska lyssna på spotify men då står det "there's a problem with your soundcard, spotify can't play music"  och nu måste jag starta om datorn, NO WAY. då får jag sitta i tjugotre dygn innan den startas upp igen, vilket inte känns så lockande. men smart som man är så kopplar man in högtalarsladden i mobilen istället och lyssnar på spotify där, eftersom man faktiskt har premium nu! woaah
Jag älskar snö och vintern, men nu är det faktiskt för kallt, hade skinnjacka på mig idag, dum som jag var.. mamma sa till mig imorse att jag skulle frysa och ja, det gjorde jag. men det kommer jag inte erkänna för mamma att jag gjorde. -10 grader var det imorse när jag gick hemifrån. Och såklart skulle tåget vara försenat med fem minuter så att vi missar bussen, jag hanna och ivana. Men då skulle vi ta nästa som gick, men näää.. såklart ska busschauffören stänga dörrarna precis framför mig, och jag var den ENDA som inte kom på bussen. hejsan 10 minuter försenad.
Jag sitter och huttrar så mycket jag fryser just nu, känns som man är inne i en iskub, haha.. men jag ska inte klaga för jag har längtat efter snön & vintern jättelänge nu, så nu får jag skylla mig själv!
Nu ska jag klä på mig lite friskis-kläder (kläder att gympa i) och nu HOPPAS jag att cazandra och josefin är med ikväll, kommer bli sur på er annars :(
dålig bild, men så ser veckans väder ut.. SNÖ!♥

första advent

Hello_large

el sabádo

powerking, (halv)lussebulle, 200g marabou choklad & musik. Det är så jag sammanfattar min lördagskväll! 
 
 

"wherever you go, whatever you do"

I'll be right here waiting for you ..
 
 
godkväll, 1 december, första snön har kommit!
Imorse när jag vaknade så snöa det, jag blev såklart glad. Men glädjen försvann snabbt när det började töa.. buhuu. men det är bara början så deppa inte! haha.
Här sitter jag en lördagskväll och väntar på maten ska bli färdig.. haha, sen middag.. så är det!
Nej, men idag har jag minsann julpyntat mitt rum, det blev fint & mysigt enligt mig. Jag har blivit en liten ljusfantast om man säger så, älskar tända ljus, tycker det är sjukt mysigt.. ja, de flesta tycker nog det, men nu vet ni att jag också gör det,kanske något att önska sig i julklapp? en lysande idé. fast nä! :) 
Vad har jag gjort idag då? - jag har bakat lussekatter som är superdupergoda! Ja, jag måste faktiskt ge beröm till mig själv, för idag blev dem riktigt goda! mums!
NU är det slutskrivet för nu ska jag äta anka, potatis och sås!
/L.
 

12 dagar kvar ♥
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus